Bezorgen

Is bij ons geen enkel probleem!

Wanneer een product op voorraad is, kun je deze direct meenemen of bij je thuis laten afleveren.

Echter op veel artikelen zit een gemiddelde levertijd van 6 tot 12 weken, afhankelijk van de leverancier. Uiteraard doen wij onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Zodra de producten bij ons binnen zijn nemen we contact met je op om een bezorgdatum te overleggen. Komt de geplande leverdatum je niet goed uit dan kun je in overleg een andere datum afspreken.

Wanneer we de leverdatum met je afspreken zullen we tevens een tijdsindicatie afgeven, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te zitten wachten.

Volledige bezorgservice

Bij ons kunt u ook bij de bezorging een goede service verwachten. Waar bij grote ketens uw meubels bij de voordeur afgezet worden gaan wij een stapje verder. Bij de bezorging zorgen wij ervoor dat de meubels worden uitgepakt, op de juiste plaats worden neergezet en het verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn in de regio vaak gratis, mààr dit variëert echter per aankoop en per afstand. In sommige gevallen komen er bezorgkosten bij de bestelling. Hierover informeren wij je tijdens het bestellen. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact met ons op