Over ons

Een familiebedrijf met liefde voor de zaak!

Geschiedenis

Rue de Rosa is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is in de woonbranche. Frans van Orsouw is in 1978 in de Rozenstraat begonnen met het opknappen van Frans antiek, vandaar ook de naam Rue de Rosa: Rozenstraat in het Frans. Één kast werden er twee en zo is Rue de Rosa ontstaan. Na tientallen jaren in de antiekwereld zijn wij door de verschuivingen in de markt zijn wij rond het jaar 2000 langzaam overgestapt naar “nieuwe” meubelen.

In onze sfeervolle winkel aan de Hertogensingel te Oss vind je een ruime collectie aan woonprogramma’s in o.a. eiken, teak van oud hout, trendy lifestyle meubelen, allerlei soorten eettafels, banken en hoekbanken, verschillende soorten stoelen, (relax) fauteuils, verlichting en woonaccessoires.

Personeel Rue de Rosa

Maatwerk

Wij hebben ruime ervaring met het maken van meubels op maat. Of het nu gaat om een eettafel, dressoir, tv kast of een complete inrichting. Wij kunnen je wensen uitwerken en realiseren. Betaalbare kwaliteit en in veel gevallen voordeliger dan in de grote meubelzaken.

Service voorop

Persoonlijk contact, correcte afspraken, vakkundigheid en verregaande service staan bij ons hoog in het vaandel! Wij werken samen met verschillende grote Nederlandse fabrikanten zoals o.a.: Maxfurn, Haveco, Lenselink, Haros meubelen, XL Company, Zitform, Plan B, Leqler en Bouwman verlichting, LightTrend, Richmond Interiors en Eleonora meubelen.

Rue de Rosa zit aan de Hertogensingel 97 in Oss, net buiten het stadscentrum. We zijn elke week van dinsdag tot en met zaterdag geopend en elke laatste zondag van de maand. Kijk voor een impressie van het aanbod eens in onze collectie. Helaas zijn wij geen webshop, onze collectie in de winkel is dan ook véél uitgebreider dan de impressie online.

“Schroom niet om een keer binnen te lopen, de koffie staat klaar!”