meubels inruilenUw eigen meubels inruilen? Dat kan!

Is uw “oude” bank nog niet versleten, maar bent u er simpelweg op uitgekeken? Of zijn uw oude kast, tafel of stoelen niet meer naar uw zin en wilt u uw interieur vernieuwen? Dan bent u bij Rue de Rosa aan het juiste adres!

 

Waarom uw oude meubels weggeven aan de kringloop?

Tegenwoordig brengen veel mensen hun oude meubels naar de kringloop. Zij komen het vaak gratis ophalen wat voor veel mensen een voordeel is. We horen vaak “dan ben ik er tenminste vanaf” of “dan hoef ik geen vervoer te regelen”. Maar waarom uw oude meubels gratis weggeven? Bij ons zijn uw oude meubels geld waard!

Marktplaats

Natuurlijk kunt u uw spullen ook op Marktplaats zetten, maar het is dan maar net de vraag wie er bij u aan de deur komt. En lekker uitgebreid bij u binnen komt neuzen.

Ruil uw oude meubels in

Sinds 2 augustus j.l. hebben wij een spiksplinter nieuwe woonwinkel geopend aan de Hertogensingel 97 in Oss. Deze winkel heeft een oppervlakte van 2400m2 en is sfeervol ingericht met meubels in diverse stijlen. Modern tot klassiek u kunt het bij ons vinden, alles ingericht in mooie sfeerkamers.

Door de uitbreiding van onze winkel hebben we ook de mogelijkheid om uw oude meubels in te nemen. Dus u kunt bij ons uw eigen meubels inruilen. A.d.h.v. foto’s (of we komen langs als het in de buurt is) bepalen we wat we voor uw oude meubels willen geven. Dit bedrag wordt dan in mindering gebracht op uw nieuwe meubels.

Zo zit u er voordelig weer als nieuw bij!

Kom eens kijken in onze woonwinkel en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Neem alvast een kijkje in onze collectie.